9/14/2012

Burçlar

Bugün burçlar üzerine bir yazı paylaşmak istedim :)

Koç : Burçlar kuşağının ilk burcudur. Hareketli ve enerjik oluşları ile tanınıtlar. Ben egoları çok fazla gelişmiştir. BEN, onların aynası olmuştur.

Boğa : Boğalar hedefleri doğrultusunda ilerlerken, tüm dikkatlerini toplayabilme yeteneklerinin yanında maddecilikleri ile tanınırlar. SAHİP olma onların yaşam gerçeğidir.

İkizler : İkizler burcu insanları hızlı düşüncelerine uygun çabuk hareket ederler. Aynı anda birkaç işi birden yapabilirler. Onların adapte olamayacakları iş yoktur.

Yengeç : Yaşamlarındaki her konuda aşırı bir şekilde hassas, alıngan ve kuruntulu olan Yengeçleri tanımlayan sözcük HİSSEDERİM'dir. Sorumluluk duyguları çok gelişmiştir.

Aslan : Aslan kraldır, önderdir. Başkalarının yaşantılarını da onlar adına düzenlemek isterler. Her şeye karışırlar, kibirlidirler.

Başak : Yönetici gezegeninizden dolayı hep bilgiyi ararlar. Zekalarını kendilerine yardımcı olan bir hizmetçi gibi görürler.

Terazi : Herhangi bir konuda karar vermeden önce bütün şartları dengeye getirmeye çalışırlar. Olaylardaki etkenlerin olması gereken oranlarını tartarlar.

Akrep : Akrepler kadar yaşamda tutkuyla yaşayan az insan vardır. Bu nedenle onları simgeleyen sözcük ARZULUYORUM'dur.

Yay : Kavrama yetenekleri gelişmiş olduğundan becerikliliklerinin de katkısı ile ele aldıkları her işte, özellikle ciddi işlerde ve felsege konularında başarılı olurlar.

Oğlak : Geleceği ayrıntılı biçimde planlamaya çalışan Oğlaklar bu özellikleri nedeniyle sık sık kuruntulara kapılarak, depresyona girerler.

Kova : Hayal güçleri sınırsız olmakla birlikte, düşünceleri bulundukları anın ötesinde, akılcı ve sezgiseldir. Kovalar dik kafalıdırlar.

Balık : Duygusal yapıları her alanda kendisini gösterir. Sanata eğimli bir burç oldukları için bir çok sanatçının balık özellikleri güçlüdür.

Benim burcum benim özelliklerim :) Hissederim , Duygusalım, Bir anım bi anımıda tutmaz gülüyorsam sebepsiz yere ağlarım yada tam tersi.. :) Bi anım bi anımı tutmaz.  :)

Sizinde vardır bu şekilde belirgin özellikleriniz. Eğer yorumlarsanız sizleri de tanımış oluruz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder